BRYGGERIET

Efter att under två år bryggt i mindre skala och arrangerat bryggarkurser, växlade vi  upp ett steg.
Mycket Kombucha och öl har druckits för att säkra en bra kvalitet och nu är det dags att dela med sig till alla dryckesälskare.
Vi gör allting för hand och det mest tekniska vi använder är ett stort, gammalt tidtagarur, en termometer och en våg.
Tappning på flaska och kapsylering sker naturligtvis även det för hand, även om vi har en anläggning som fyller hela tre flaskor åt gången.
Vår Kombucha-och ölbryggning är ett hantverk som vi är stolta över och vi har lagt vår hand på varje flaska, vilket gör den unik!
Från början bryggde vi bara  lättöl till försäljning men med att nästa generation tog över spakarna, gick bryggeriet in i nästa fas.
Vi är nu inne i ytterligare ett steg, då vi fasat ut vår egen ölbryggning för att helt koncentrera oss på att brygga Kombucha
Nya godsaker presenteras med jämna mellanrum.

Eftersom våra kunder i fjällvärlden och alperna samt på en massa golfkrogar fullkomligt skriker efter våra konceptöl, har vi nu tagit hjälp av Bohemia Regent i Tjeckien som bryggger våra underbara öl.
Detta är inget massproducerat blask, så får ni chansen, smaka våra olika sorter!

 

Tiden är viktig........
Flasktappning